3 birželio 2016

„Verslo gurmanų“ apdovanojimai įteikti septintą kartą

Veržlus atėjimas į rinką, inovatyvūs verslo sprendimai, sėkmingos ir originalios idėjos – už tokius pasiekimus vakar buvo įteikti tradiciniai „Verslo gurmanų“ apdovanojimai. Sėkmingų šalies bendrovių ir valstybės institucijų atstovai į kasmetinį apdovanojimų vakarą rinkosi ne tik pabendrauti neformalioje aplinkoje, apsikeisti sumanymais, bet ir pasidžiaugti pasiekimais. 
„Verslo gurmanų“ apdovanojimai įteikti septintą kartą
„Septintieji „Verslo Gurmanai“ yra kone vienintelis renginys Vilniuje, kurio lankomumui visiškai neatsiliepė nei tuo pačiu metu vykstantys keramikos kursai suaugusiems „Lipdynės", nei Vilijos Aleknaitės-Abramikienės knygos pristatymas ir netgi tokia smulkmena, kaip „Lidl“ atidarymas“, - renginį juokaudamas pradėjo vienas jo vedėjų Aidas Puklevičius, komunikacijos agentūros „VRP | Hill + Knowlton Strategies“ kūrybos direktorius. 
 
Jurgita Lemešiūtė-Frejienė, personalo paieškos ir atrankos įmonės „People Link“ vadovaujanti partnerė,  pasidžiaugė gražia verslo bendruomenės tradicija pasitikti vasarą ir apdovanoti geriausius verslo virtuvės šefus. „Versle, kaip ir virtuvėje, svarbu mokytis iš visų „gerųjų praktikų”. Gerus patiekalus, kaip ir gerus verslo sprendimus galime įvertinti tik matydami ir skanaudami jų įvairovę“, - sakė J. Lemešiūtė-Frejienė.
Renginį „Verslo gurmanai 2016“ organizuoja dešimt bendrovių: į savo terasą svečius kviečiantis bankas „Swedbank“,  privataus ir rizikos kapitalo fondų valdytoja „BaltCap“, audito, mokesčių bei verslo konsultacijų įmonė „KPMG Baltics“,  komunikacijos agentūra „VRP | Hill + Knowlton Strategies“, personalo paieškos ir atrankos profesionalai „People Link“,  konsultacijų bendrovė „StrategyLabs“, advokatų kontora „Cobalt“, nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“,  telekomunikacijų bendrovės „Teo“ ir „Omnitel“ bei architektų biuras „DO architects“.
 
Speciali organizatorių komisija, įvertinusi bendrovių ir institucijų veiklą bei originalius sprendimus, kurie pastaraisiais metais verslui suteikė „išskirtinio prieskonio“, įteikė  „Verslo gurmanai 2016” apdovanojimus 9 nominacijose:
 
 „Metų entrée“ – už ryškų ir subalansuotą trijų skonių starterį – „Eften Capital“
„Metų cukrus“ – už tai, kad saldino ir vis dar saldina startuolių gyvenimą Lietuvoje – „Practica Capital“
„Už nuoseklumą Lietuvos verslo virtuvėje“ – „Vastint Lithuania“
„Metų mėsa“ – didelį ūkį turintiems ir sveikiausias kiaules auginantiems „Idavang“
„Verslo salyklas“ – už tai, kad sujungia kartas – senus ir jaunus; žmones – bėgančius ir nebėgančius; skonius – tradicinius ir naujoviškus – „Švyturys-Utenos alus“
„Už dalinimosi pamokas verslo virtuvėje“ – už tai, kad plėtodami „CityBee“ lietuvius moko dalijimosi ekonomikos – „Modus grupė“
„Už drąsius eksperimentus IT virtuvėje“ – AB „Lietuvos draudimas“
„Metų fermentas" – už fermento subrendimą į įspūdingą meno kolekciją ir pirmąjį naujai statomą muziejų Lietuvoje – Viktorui Butkui
„Metų Žuvis“ – už puikius rezultatus gaminant ir pristatant pasaulio rinkoje elektroninį prietaisą žvejybai – „Deeper“
 
Nuotraukų albumą rasite šioje nuorodoje:
https://drive.google.com/open?id=0B001dr_-M5baNGZCYnp5LVR4dXc
Esame viena labiausiai patyrusių komunikacijos konsultantų agentūrų Lietuvoje
Strategija. Įgyvendinimas. Rezultatas.