1 balandžio 2015

„McDonald‘s“ Lietuvoje pristato specialų pusryčių meniu

Šiandien populiariausias restoranų tinklas Baltijos šalyse „McDonald‘s“ Lietuvoje pristato specialų pusryčių meniu, kuriame lankytojams kas rytą bus siūlomas pusryčiams subalansuotas maistas. Pirmasis Lietuvoje šį meniu siūlo Vilniuje, Ukmergės g. 173, įsikūręs „McDonald‘s“, vėliau lankytojai jį galės rasti ir kituose tinklo restoranuose visoje šalyje.
„Džiaugiamės pusryčius nuo šiol galėdami pasiūlyti ir „McDonal‘s“ lankytojams Lietuvoje. Įvertinę pusryčių svarbą kasdienei mitybai, naujame pusryčių meniu siūlome platų šviežio, skanaus ir specialiai pusryčiams subalansuoto maisto asortimentą, kuris padeda užtikrinti organizmui būtinas maisto medžiagas ir energiją. Nuo šiandien šį pusryčių meniu galima rasti viename iš „McDonald‘s“ restoranų Vilniuje, o per kelias ateinančias savaites jį pristatysime ir kituose tinklo restoranuose Lietuvoje“, – sakė „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimiras Janevskis (Vladimir Janevski).


Prieš dvejus metus toks pusryčių meniu jau buvo pristatytas Estijoje, kur netrukus sulaukė didelio populiarumo. Nuo šių metų kovo pusryčiai pradėti siūlyti ir kaimyninėje Latvijoje.


„McDonald‘s“ pusryčių meniu siūlomas daugelio mėgstamas tradicinis pusryčių maistas, pritaikytas įvairiam skoniui ir mitybos įpročiams. Jame siūloma paragauti ką tik paruoštos kavos bei arbatos, sulčių ir kitų gėrimų, natūralaus jogurto su maistingais grūdais ir šviežiomis uogomis, sumuštinių su kiauliena ar vištiena bei šviežiomis daržovėmis. Taip pat – specialūs „McMuffin“ sumuštiniai su kiaušiniu, šonine ir sūriu bei sumuštiniai „McToast“.


Remiantis „McDondald‘s“ užsakymu atliktos apklausos duomenimis, kas rytą pusryčiauja 60 proc. lietuvių. Tačiau, pasak valgymo įpročių koregavimo centro „Valgymas.lt“ vadovės gydytojos dietologės Linos Viniarskaitės, toks skaičius nėra didelis, turint omenyje, kad pusryčiai yra labai svarbus dienos maistas. „Pusryčiaudami gauname reikalingų maisto medžiagų ir energijos, kurios reikia po ilgesnio nevalgymo naktį, norint veikliai pradėti dieną. Be to, taip paruošiame organizmą būsimiems dienos valgymams, todėl sočiai papusryčiavę esame mažiau linkę užkandžiauti ar persivalgyti vėlų vakarą“, – sakė L. Viniarskaitė.


Nors su jos įžvalgomis sutinka ir dalis lietuvių, 32 proc. apklausos dalyvių prisipažino, jog dažniausiai pusryčiams pritrūksta laiko. „Net jei nubudus nejaučiamas alkis ar tiesiog trūksta laiko gaminti, pusryčiauti nesunkiai įprantama. Tuomet atsiranda ir noro, ir laiko. Beje, pusryčiauti rekomenduojama per 1–2 valandas nuo pabudimo“, – pridūrė gydytoja dietologė.


Specialus pusryčių meniu „McDonald‘s“ restoranuose bus siūlomas nuo 6 iki 10 val. ryto darbo dienomis ir nuo 6 iki 11 val. savaitgaliais. Šiomis valandomis restoranuose bus pateikiamas tik pusryčių meniu, tuo tarpu iš įprasto meniu bus galima rinktis pasibaigus pusryčių metui.
 
Esame viena labiausiai patyrusių komunikacijos konsultantų agentūrų Lietuvoje.
Tikime, kad komunikacija ne tik keičia pasaulį. Ji ir padeda pasikeitusiame pasaulyje.
Apie mūsų veiklą - iš pirmų lūpų.