9 gegužės 2014

„Lietuvos bajorų virtuvė sugrįžta su „Obelių“ rapsų aliejumi

„Obelių“ rapsų aliejus yra aukštos kokybės maisto produktas, turtingas maisto medžiagomis ir tinkamas kepimui. „VRP Hill+Knowlton Strategies“ komunikacijos konsultantai prisidėjo stiprindami prekės ženklą ir skatindami vartotojus rinktis „Obelių“ rapsų aliejų šventiniams Velykų stalo patiekalams ruošti.
„Lietuvos bajorų virtuvė sugrįžta su „Obelių“ rapsų aliejumi
SITUACIJA
Prieš šventes dauguma šeimininkių ieško naujų receptų savo šventiniam stalui, nemažai patiekalų kepa aliejuje. Vis dėto, dažnai pasirinkę svetimų šalių ir regionų receptus, vartotojai ne visada taisyklingai naudoja produktus, pavyzdžiui, kepimui vartoja alyvuogių šalto spaudimo aliejų vietoje specialiai kepimui skirto aliejaus.   


SPRENDIMAS
„VRP Hill+Knowlton Strategies“ komunikacijos konsultantai įgyvendino kampaniją „Bajorų virtuvė sugrįžta su „Obelių aliejumi“. Vartotojai buvo kviečiami praturtinti Velykų stalą Lietuvos bajorų receptais, o vadovaujantis dietologų patarimais,  vietoje anksčiau naudojamų taukų, naudoti „Obelių“ rapsų aliejų.
Kampanijos įgyvendinimo metu buvo parengti interviu su bajoriškos virtuvės specialistu istoriku R.Laužiku, publikuoti video receptai ir organizuotas bajoriškų patiekalų receptų konkursas „Lietuvos bajorų virtuvė sugrįžta“. 
Publikacijose aktualizuojamas rapsų aliejus –publikuojami dietologų patarimai gaminant bajoriškus patiekalus taukus keisti į rapsų aliejų, skirtą kepimui.
 
REZULTATAS
„VRP Hill+Knowlton Strategies“ komunikacijos konsultantų paruošta informacinė medžiaga pasirodė 126 publikacijose tradicinėje žiniasklaidoje. Konkurse dalyvavo apie 70 dalyvių.
Esame viena labiausiai patyrusių komunikacijos konsultantų agentūrų Lietuvoje.
Tikime, kad komunikacija ne tik keičia pasaulį. Ji ir padeda pasikeitusiame pasaulyje.
Apie mūsų veiklą - iš pirmų lūpų.